Volim Jajce
Aktualno Hrvatska Jajce Kultura TOP

POSLUŠAJTE: Magdalena Bogić predstavlja glazbeni novitet pod nazivom ‘Više od sna’

Mlada, simpatična i prije svega talentirana Magdalena Bogić, lice je koji mnogi od vas poznaju kao uspješnu sudionicu regionalnog showa X Factor.

Ovih dana Magdalena je na obostrano zadovoljstvo započela suradnju s diskografskom kućom Hit Records.

Nova priča ujedno je i odlična prigoda za predstavljanje glazbenog noviteta pod nazivom ‘Više od sna’. Istoimenom pjesmom Magdalena će imati svoj premijerni nastup na predstojećem Zagrebačkom festivalu 27.01. u dvorani Hypo Centra.

Spomenuta pjesma rezultat je suradnje s poznatom autorskom obitelji Buljan, pa tako Sonja potpisuje tekst, dok je Miro zaslužan za glazbu, aranžman i produkciju. ‘Prelijepa suradnja sa vrhunskom pjevačicom, koja se u glazbi snalazi kao riba u vodi.’, istaknuo je ovom prigodom Miro Buljan.

Sa druge pak strane, Magdalena je iznimno uzbuđena i sretna zbog suradnje s Mirom Buljanom, za kojeg ističe kako joj se sviđaju upravo njegove pjesme, ali i prepoznatljiv stvaralački izričaj,

‘Željela sam da Miro radi moje pjesme, da dobijem taj neki zvuk, koji se meni jako sviđa. Bila sam oduševljena, kada sam prvi put čula svoju pjesmu s kojom ću se predstaviti na festivalu. ‘Više od sna’ skladba je u kojoj sam osjetila drugačiju energiju,dubinu i koliko se dobro snalazim pjevajući istu!’, istaknula je Magdalena.

Glazbena priča ‘Više od sna’ govori kako ponekad unosimo sebe previše, čak i kada smo sigurni da će zauvijek trajati, ono nestane, u ovom slučaju to je ljubav. Ovo za Magdalenu nije bilo obično snimanje. Naime tijekom nastanka pjesme trebalo je stvoriti zviždanje u pozadini, što je Magdalena savršeno odradila otkrivši svoj novi talent.

‘Više od sna’ pjesmu sa kojom će se Magdalena Bogić, kako smo spomenuli predstaviti na 64. Zagrebačkom festivalu.

Za nastup na Zagrebačkom festivalu simpatična Magdalena ističe kako je za nju to jedno novo iskustvo, a novih poznanstava uvijek dobro dođe. Za scenski se nastup kaže, posebno ne priprema, jer uvijek voli improvizirati. Kada dođe njezin trenutak za izvedbu, jednostavno nestane sa zemlje, uživi se u pjesmu te ne zna, ni za mjesto ni vrijeme.

(premijera.hr)

Povezani Članci

DRŽAVNA GRANICA USRED IGRALIŠTA Nogometašima iz Republike Srpske kada idu po loptu treba putovnica – za Hrvatsku: Apsurd koji zabavlja regiju!

Volim Jajce

Za muslimanske vjernike traže se prava koje u BiH nemaju katolici

Volim Jajce

Poziv za sudjelovanje na 24. tradicionalnom šahovskom turniru “13. rujan”

Volim Jajce
Učitavanje....