Volim Jajce
Aktualno BiH Hrvatska Jajce

Vitezovi kraljevskog grada Jajca posjetili područja Gline i Petrinje stradala u potresima

Jučer su članovi udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca” posjetili područja teško stradala u potresima u Glini i Petrinji kako bi izrazili solidarnost s građanima, posebno s našim Jajčanima, koji su pretrpjeli velike materijalne štete i teške traume.

U Petrinji ih je primio potpredsjednik Vlade RH i ministar hrvatskih branitelja, te čelnik Stožera civilne zaštite za saniranje posljedica potresa, gosp. Tomo Medved. Zahvalio se članovima Udruge, te svim Jajčanima koji su na bilo koji način pomogli stradalima u potresima u R. Hrvatskoj i na taj način pokazali ljudsku solidarnost s onima koje je zadesila ova teška katastrofa.

Članovi Udruge posjetili su i nekoliko obitelji iz Jajca koji žive na ovom području, te im pružili potporu u nadi da će posljedice ovih potresa što prije biti sanirane kako bi se život na ovom području normalizirao. Prenijeli su im i tople pozdrave i riječi ohrabrenja svih naših sugrađana.

Sredstva prikupljena humanitarnom akcijom koju je pokrenula udruga “Vitezovi kraljevskog grada Jajca” doznačena su kao skromni doprinos ove Udruge, njenih članova i svih Jajčana u saniranju šteta prouzročenih potresima.

Popis donatora naknadno ćemo objaviti.

 

 

Udruga “Vitezovi kraljevskog grada Jajca”

Povezani Članci

DOBRE VIJESTI ZA FEDERACIJU: Uskoro mogućnost transplantacija u Hrvatskoj

Volim Jajce

NOVAC ZA POVEZIVANJE S ALAHOM Po 100 eura mjesečno za pokrivanje ili bradu, 300 za odlazak u džihad

Volim Jajce

U Njemačkoj 17 055 osoba koje dolaze iz BiH primaju socijalnu pomoć

Volim Jajce
Učitavanje....