Volim Jajce
Aktualno Sport TOP Županija Središnje Bosna

Vlašić dobiva nogometni stadion po FIFA standardima

Sredinom ove godine započeti su radovi na projektu izgradnje suvremenog nogometnog stadiona na Vlašiću, dimenzija 90×60 što je po FIFA standardima

na rubovima. U suterenu nogometnog stadiona bit će izgrađene garaže i poslovni prostori, kao i tribine i svlačionice za igrače. Angažirali smo svu raspoloživu mehanizaciju, svoje uposlene, ali i dodatno neophodno osoblje, kako bismo radove završili na vrijeme, te našim gostima što prije stavili na raspolaganje jedan ovakav objekt, navode iz tvrtke OZON.

Dodaju da je samo u pripremnim radovima bilo je potrebno otkopati i odvući preko 50.000 m3 zemlje, što i samo po sebi već dovoljno govori o obimu posla s kojim su se uhvatili u koštac,prenosi akta.ba

Inače, trenutno su u fazi završni zemljani radovi, odnosno kopanje temeljnih stopa, a danas započinju sa montažom armirane betonske konstrukcije stadiona.Ozon d.d. Travnik, kao i do sada, ulaže puno napora u razvojne projekte, pa tako planiramo i proširenje ponude smještajnih kapaciteta i restorana, postojećih i novih ski staza i poboljšanje uvjeta vertikalnog transporta kroz implementaciju sjedešnjice ( četverosjed Babanovac ), poručuju investitori.

Inače, sportski turizam na Vlašiću iz godine u godinu privlači sve veći broj gostiju i zauzima jednu od najvažnijih turističkih destinacija u Srednjobosanskoj županiji.

 

Vecernji.ba

 

Povezani Članci

SREDIŠNJA SVEČANOST OBILJEŽAVANJA 25. OBLJETNICE „LIPANJSKIH ZORA“

Volim Jajce

NOVIM ZAKONOM Ograničava se korištenje stranih registarskih tablica na bh. putevima

Volim Jajce

Danas počinje malonogometni turnir povodom 13. rujna, pogledajte raspored svih utakmica

Volim Jajce
Učitavanje....