Volim Jajce
Aktualno Jajce TOP

ZA 167.000 KM – Uskoro izgradnja kružnog toka kod “Komunalca”

Ugovor o izvođenju radova na izgradnji kružne raskrsnice u Jajcu dodjeljen je poduzeću  BH 4 d.o.o. Jajce.
Konačna cijena radova koji su bili predmet postupka javne nabavke utvrđena je na osnovu ponude odabranog ponuđača broj: 20-05/16 od 04.05.2016. godine i ista sa PDV-om nakon ispravke greške iznosi: 167.316,32 KM.

Obavijest općine Jajce:

U cilju što efikasnijeg reguliranja prometa na prilazima gradu i sigurnosti svih sudionika u prometu početkom rujna počinje izgradnje kružne raskrsnice na glavnom prilazu gradskoj jezgri, točnije na raskrižju ulica Hrvoje Vukčića Hrvatinića, Kulina Bana i Stjepana Tomaševića.
Nova kružna raskrsnica gradi se u svrhu modernizacije postojeće i veće sigurnosti prometa usljed manjih brzina vozila u kružnoj raskrsnici, ali i manjih troškova održavanja u odnosu na sadašnje reguliranje prometa semaforima.

Tokom izgradnje kružne raskrsnice dolazit će do povremenih obustava prometa i korištenja alternativnih pravaca na prilazu gradskom području o čemu ćemo redovno donositi informacije.
Ovim putem obavještavamo građane koji se nalaze unutar grada da, ukoliko su planirali početkom rujna veće dostave određene robe i materijala da to učine do kraja kolovoza.

Sigurni smo da ćete prepoznati važnost izgradnje kružne raskrsnice a sve u cilju sigurnosti svih učesnika u prometu i imati razumjevanja tijekom izgradnje iste.

 

volimjajce.com

 

Povezani Članci

Rusija počela vojne vježbe, 100 tisuća vojnika pripravno, zapad u strahu

Volim Jajce

22. prosinca 1993. Križančevo selo – Strašan zločin Armije BiH nad Hrvatima Srednje Bosne

Volim Jajce

BEZ DOGOVORA – SDA za konstituiranje vlasti u općini Jajce traži pozicije u EP HZ HB i HT-u Mostar

Volim Jajce
Učitavanje....