Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

ZA NEPOVJEROVATI Tužiteljstvo BiH otvorilo istragu protiv trojice visokih dužnosnika SDA zbog nezakonitih zapošljavanja

Tužiteljstvo Županije Sarajevo otvorilo je istragu protiv dvojice dopredsjednika SDA, Asima Sarajlića i Mirsada Kukića, te protiv glavnog tajnika te stranke Amira Zukića.

Trojac je osumnjičen za krivično djelo udruživanje radi počinjenja krivičnog djela iz člana 340 Krivičnog zakona Federacije BiH. Kako prenosi avaz.ba, istraga protiv visokih dužnosnika Stranke demokratske akcije pokrenuta je u sklopu predmeta “Bosna”.

Trojica dužnosnika terete se za organiziranje i koordiniranje skupine koja je nezakonito zapošljavala u javna poduzeća u Federaciji BiH.

U okviru iste istrage, prije tri mjeseca uhićeni su Safet Bibić, Esed Džananović, Ramiz Karavdić, te Senad i Nedžad Trako. Sarajevsko županijsko tužiteljstvo za petorku je tražilo produženje pritvora za dodatna tri mjeseca kako bi moglo istražiti sve sumnjive poslove trojice dužnosnika SDA za koje se sumnja kako su bili na čelu ove organizirane zločinačke skupine.

 

Povezani Članci

Marin Leovac strijelac jedinog pogotka u pobjedi PAOK-a

Volim Jajce

MILIČEVIĆ O NOVALIĆEVIM POSTUPCIMA: Javnost se obmanjuje, događaju se čudne stvari

Volim Jajce

“GRABOVICA ‘93.” Tzv. Armija BiH izvršila pokolj nad hrvatskim civilima u dolini Neretve: ICTY nikada nikoga nije osudio, unatoč dokazima

Volim Jajce
Učitavanje....