Volim Jajce
Aktualno

Zlatko Dalić: Teška dva dana, veliki pritisak, ali sreća prati hrabre (VIDEO)

Hrvatska reprezentacija odigrala je najbolju utakmicu ove godine i slavila u najvažnijem susretu protiv Ukrajine.

Pozitivni šok i odlazak Ante Čačića očito su urodili plodom. Zlatko Dalić uspio je pak probuditi naše nogometaše iz noćne more.

 

Igrači su odradili savršenih 90 minuta, sve ono što smo dogovarali i što sam od njih tražio oni su odradili. Teška dva dana, veliki pritisak, ali sreća prati hrabre. Mi sada moramo biti pametni i mirni, ovo je samo mali korak prema Rusiji, rekao je Zlatko Dalić nakon utakmice protiv Ukrajine kojom je Hrvatska izborila dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Znali smo da je Ukrajina najopasnija na bokovima,  pa smo ih pojačali s Vidom i Vrsaljkom, a Luki smo dali slobodu, vratili smo Rakitića na poziciju koju igra u Barceloni. Odradili smo pravi posao.

Nakon prvog dijela rezultat je bio 0:0, oba gola Kramarić je zabio u drugom poluvremenu.

Mi smo prvo poluvrijeme bili malo povučeniji jer smo znali da će Ukrajina krenuti agresivno. Andrej Kramarić je imao zadatak pratiti broj četiri, a kasnije smo dogovorili da se zamijeni s Mandžom, on je napravio sve kako smo se dogovorili.  Zahvalio sam igračima na ovome što su napravili, rekao sam da ne treba biti izjava i euforije, da budemo džentlmen i sve mirno prihvatimo, nastavio je Dalić.

Na kraju je Dalić otkrio da nije siguran hoće li voditi Vatrene u dodatnim kvalifikacijama.

Idem svojoj obitelji da se odmorim, a što će biti dalje ne znam. Prihvatio sam poziv i došao odraditi utakmicu, nisam pitao ništa o tome što će biti dalje. Nisam opterećen time hoću li voditi Hrvatsku u dodatnim kvalifikacijama.

(kamenjar.com)

Povezani Članci

OGROMNA KOLIČINA NOVČANICA OD 500 € ZAČEPILA KANALIZACIJU U ŽENEVI Misterij u odvodu: Tko je bacao novac u WC školjku u banci i uglednim restoranima?

Volim Jajce

TEŠKA PROMETNA NEZGODA U TORLAKOVCU Smrtno stradala jedna osoba ,druga teško ozlijeđena

Volim Jajce

ČESTITAMO!!! Ivan Tankuljić iz Podmilačja dobio poziv U18 selekcije Hrvatske

Volim Jajce
Učitavanje....